Det lilla åkeriet med de stora resurserna, med hela Sverige som arbetsfält.

Välkommen till Palms Åkeri

Om oss

Vilka är vi?​

Företaget startade 1959 av Kaj-Erik och Ann-Britt Palm. Det första åren var deanslutna till LBC i Trelleborg men frakterna blev annorlunda och de blev ett heltfristående åkeri.

Tjänster

Transporter i Sverige​

Vi transporterar styckegods, partigods, kyltransport och värmegods, farligt gods,  budkörningar och expresskörningar med terminalhantering och logistikhantering.

Tempererad transport

Palms åkeri är din pålitliga partner när det gäller tempererad transport. Med lång erfarenhet och gedigen expertis inom området förstår vi vikten av att säkerställa korrekta temperaturförhållanden för att skydda och bevara känsliga gods

​Värmegods

Palms åkeri är den trygga och erfarna partnern när det gäller säker transport av värmegods. Med vår omfattande kunskap och specialisering inom området kan du vara trygg med att ditt värmegods transporteras på ett säkert och pålitligt sätt.

Styckegods

Palms åkeri är det självklara valet när det kommer till säker och effektiv transport av styckegods. Vi är experter inom området och förstår vikten av att säkerställa att ditt styckegods transporteras på ett pålitligt sätt.

Farligt gods​

Palms åkeri är din pålitliga partner för säker transport av farligt gods. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom området för att säkerställa att ditt farliga gods transporteras på ett säkert sätt.